Όροι Χρήσης

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την «ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗ Ο.Ε. KOUROS» για την ολοκλήρωση των παραγγελιών τους καθώς και για την έκδοση των απαραίτητων φορολογικών παραστατικών. Ο πελάτης με την παρούσα δηλώνει τη συναίνεση του στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, τα οποία δεν διαβιβάζονται σε τρίτους.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής πώλησης των προϊόντων (www.kourosleather.gr) ανήκει στην εταιρία ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗ ΟΕ “kouros” με δραστηριότητα ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ , έδρα ΒΥΡΩΝΟΣ 31, ΖΕΦΥΡΙ 13461, τηλέφωνο 210-2313072 ,fax 210-2319047 , Α.Φ.Μ. 084002427, Δ.Ο.Υ. ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ και e-mail info@kourosleather.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗ Ο.Ε έχει τη δυνατότητα αλλαγής του περιεχομένου της ιστοσελίδα της.

ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Ο πελάτης έχει ευθύνη για την επιλογή των προϊόντων και τα σχετικά χαρακτηριστικά του.
Ο πελάτης δηλώνει ότι δεν θα χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα και το περιεχόμενο της με στόχο τη δημοσίευση, τη δυσφήμηση, την απειλή, την συκοφάντηση, την ενόχληση ή οποιαδήποτε άλλη παρανομία.
Ο πελάτης φέρει κάθε ευθύνη  για την αποκλειστική χρήση των κωδικών του κατά την εγγραφή του.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗ ΟΕ είναι ο αποκλειστικός δικαιούχος των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου της ιστοσελίδας όπως εικόνες, γραφικά, κείμενα, βίντεο ή ήχους. Τα παραπάνω αναφερθέντα προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση, η αναμετάδοση, η αντιγραφή ,η τροποποίηση ή το “downloading” με οποιονδήποτε τρόπο.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας του είτε καλώντας στο 210-2313072 είτε μέσω e-mail : info@kourosleather.gr  εντός 24ωρών από την υποβολή της παραγγελίας του.